divendres, 27 de maig del 2011

Dijous tarda


TENNIS:

Es necessita una raqueta de tennis, una pilota, un camp amb xarxa i línies.

Jo vaig anar amb la Sara H, primer vam practicar sols, tocs amb l'interior, exterior a la vegada, caminar amb la pilota... Després vam fer alguns partits a 5 punts. Qui guanyava es quedava a la pista, i qui descansava, practicava amb el seu company.

ROCODROM:

Per escalar necessitem posar-nos el talabard, el casc, una corda elàstica, buit, mosquetó...Per escalar necessitem una samarreta llarga per evitar rascades o cremades.

La Sara H quan arribava a dalt, el Sergi li deia que donés un clatellot al sostre, sort que teníem el casc, a mesura que pujàvem dos persones tiraven de la corda per tensar-la, així si ens quèiem no passava res, després per baixar, havíen de treure les mans i posar els peus rectes a la pared, a mesura que afluixaven la corda, havíem de fer saltets per baixar.


EXCURCIÓ BANY:

Pel camí vam parar uns quatre cops, per descansar i veure aigua.

Vam veure molts tipus de plantes, flors, arbustos...

Hi havia moltes pujades, per això, en arribar estàvem esgotats.

Des de dalt de tot es veia tot Cala Montjoi i alguna illa, també hi havia uns búnquers, un grup va anar a veure'ls i els altres vam baixar amb els monitors, el Carles i el Jaume.

La pujada no va ser gens esgotadora.

Vam veure molts saltamartins. Quan vam arribar a la platja, tots els nens i nenes vam jugar una bona estona. A la platja els nens i nenes que van anar al búnquers ens van explicar que a dintre del túnel era molt fosc, i van pujar unes escales, a dalt vam veure on abans posaven les metralletes.

Nadine, Nerea, Sara H.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada